Dezinfekčná rohož GASTRO 200 x 120 cm

Vysoko kvalitná vstupná dezinfekčná rohož slúžiaci na dezinfekciu obuvi a kol vozíkov, zabráneniu prenášania baktérií, vírusov, plesní a mikroorganizmov. Svojou skladbou je vstupná dezinfekčná rohož GASTRO určená predovšetkým pre potravinárske závody a prevádzky, diagnostické laboratóriá, kozmetické a farmaceutické spoločnosti a ďalšie zariadenia so zvýšenými hygienickými štandardmi alebo prevádzky podliehajúce auditom a certifikáciám.
Dezinfekčná rohož GASTRO 200 x 120 cm
Dezinfekčná rohož GASTRO 200 x 120 cm
Dezinfekčná rohož GASTRO 200 x 120 cm
141,2 EUR 169,5 EUR s DPH
Osobne na predajni:zajtraPredpokladaný termín doručenia:29.10.2021
Kód8234Hmotnosť3.9 kgRozmery200 x 120 cmVýška rohože20 mm
PorovnaťPotrebujem poradiťPridať k obľúbeným
  • vstupné dezinfekčné rohože GASTRO sú vhodné do všetkých potravinárskych prevádzok ako ochrana pred zanášaním patogénov do prevádzok so zvýšenými nárokmi na hygienu
  • rože je možno tiež použiť pri epidémiách a všade, kde je potrebné zamedziť prenosu kontaminačných látok
  • dezinfekčné rohože GASTRO možno použiť vo vonkajšom i vnútornom prostredí - materiál, z ktorého je dezinfekčná rohož vyrobená, dlhodobo odoláva všetkým bežne dostupným hygienickým a dezinfekčným prostriedkom a poveternostným vplyvom
  • spodná strana rohože je vyrobená z protišmykovej gumy, ktorá neprepustí dezinfekčný roztok mimo rohož a svojou štruktúrou zamedzuje posunu rohože na podlahe
  • horná strana rohože je vyrobená z pevnej sieťky, ktorá dočisťuje kontaminovanú obuv a zabraňuje preniknutiu mechanických nečistôt do rohože, čo predlžuje životnosť absorpčné peny v rohoži
  • dezinfekčný prostriedok je udržiavaný vnútri rohože v absorpčnom jadre - pod tlakom došlapující obuvi dôjde ku kontaktu obuvi s absorpčným jadrom napusteným dezinfekčným roztokom, ktorý eliminuje častice, ktoré by mohli kontaminovať priestor za rohoží
  • na bočnej stene dezinfekčnej rohože je umiestnený zips k vybratie absorpčnej peny z rohože (možnosť vymytia peny a rohože) a jednoduchšie výmene dezinfekčného prostriedku
  • aby dezinfekčná rohož plnila svoju úlohu, musí byť umiestnená priamo pri dverách, aby sa minimalizovala možnosť obísť ju zamestnanci alebo návštevníkmi
  • dezinfekčnú rohož je nutné na určenom mieste napustiť dezinfekčným roztokom a tento prostriedok je nutné pravidelne vymieňať alebo dopĺňať
  • odporúčaný objem dezinfekčného roztoku pre túto rohož je cca 8,5 litrov
  • dezinfekčný roztok nie je súčasťou dodávky.
Popis